Retailerul francez Carrefour a inaugurat in magazinul de la Baneasa o zona cu produse romanesti, printr-un proiect in parteneriat cu Ministerul Agriculturii, care va fi extins in toate magazinele lantului.
"Produsele romanesti trebuie sa fie in centrul atentiei, iar scopul acestui proiect este acela de a promova cat mai mult produsele romanesti, pentru a-i ajuta cat mai mult pe producatorii agricoli sa aiba o piata de desfacere, iar lanturile de hypermarket-uri in Romania reprezinta poate cea mai importanta piata de desfacere pentru produsele romanesti", a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Mediafax.

El spune ca din lantul care leaga producatorul de consumator lipsesc anumite verigi si din acest motiv Ministerul Agriculturii intentioneaza sa sprijine dezvoltarea unor depozite de colectare pentru legume si fructe.

"Sper ca in scurt timp in toate magazinele dumneavoastra din tara sa putem sa consumam, asa cum ne place, cu patriotism, cat mai multe produse romanesti. Eu sper ca si ceilalti retaileri sa intre cat mai repede in acest program", a spus Constantin.

El a mai spus ca in noiembrie Programul National de Dezvoltare Rurala se va deschide o noua sesiune de primiri de proiecte pentru fermierii care vor dori sa isi construiasca depozite de colectare legume-fructe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri