Compania de vanzari directe Herbalife a numit un nou country director pentru Romania si Republica Moldova, in persoana lui Romeo Cazanescu. El preia managementul local de la Edyta Kurek, vicepresedinte, Europa Centrala si de Est & Orientul Mijlociu pentru Herbalife Ltd.

Romeo Cazanescu are 18 ani de experienta profesionala in vanzari, marketing, strategie si dezvoltare de business si management de tip joint venture.

Cazanescu a lucrat pentru companii importante din FMCG, logistica si imobiliare, cum ar fi Nestle Romania, Conarg Real Estate, Cosmos Trading si First Romanian Distribution. In ultimii cinci ani, in calitate de general manager al Conarg Real Estate Company, s-a ocupat cu dezvoltarea businessului pe piata imobiliara.

Noul sef al Herbalife are o diploma in inginerie si a urmat mai multe cursuri de specialitate in management si economie, in cadrul unor institutii importante din Marea Britanie, Spania si Elvetia.

"Piata romaneasca de vanzari directe a avut una dintre cele mai dinamice dezvoltari din regiune si continua sa demonstreze un potential de crestere impresionant. Sunt incantat de oportunitate de a-mi folosi experienta de management pentru a dezvolta businessul Herbalife in Romania si Moldova" comenteaza Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Romania & Moldova.

In varsta de 40 de ani, Romeo este casatorit si are o fiica. Este un mare iubitor de calatorii, practica diverse sporturi in aer liber si sustine initiative care promoveaza un stil de viata sanatos.

Herbalife Ltd. este o companie cu o retea mondiala de marketing, care comercializeaza produse de control al greutatii, nutritie si ingrijire personala. Produsele Herbalife sunt vandute in peste 80 de tari, prin intermediul unei retele de aproximativ 2,7 milioane de distribuitori Independenti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
CBC: Performanta managerilor, interesul de top al companiilor