Finalul lunii octombrie aduce deschideri de magazine: Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va avea trei magazine noi in Capitala, iar rivalul Profi mizeaza pe Arad, Tulcea si Ludus.
Mega Image a deschis vineri trei magazine in Bucuresti, un Mega Image si doua Shop&Go, si va lansa inca o unitate pana la sfarsitul lunii octombrie.

Magazinul Mega Image Prelungirea Ghencea va avea o suprafata de vanzare de circa 1.600 metri patrati. Unitatile Shop&Go vor fi situate pe bulevardul Ion Mihalache, respectiv strada Uioara din sectorul 4.

Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea formata din 160 de magazine, sub marcile Mega Image (120) si Shop&Go (40).

Unde se extinde Profi

Retailerul Profi va ajunge la sfarsitul lunii octombrie la o retea de 138 de magazine, in ultimele zile ale lunii fiind programate patru noi deschideri, dintre care una vineri, la Arad.

Sambata, retailerul va deschide un magazin la Tulcea, iar saptamana viitoare, miercuri, vor fi lansate alte doua noi supermarketuri, la Ludus, si la Sibiu.

"Astfel, Profi Rom Food incheie luna octombrie cu un total de 138 de magazine aflate in 84 de localitati. In acest ritm, vom depasi considerabil tinta celor 30 de magazine pe care ne propusesem initial sa le inauguram in acest an", se arata intr-un comunicat al retailerului.

Magazinul din Arad este amplasat in Piata Arenei, in centrul comercial Bou Rosu, in locul unui fost magazin alimentar si are o suprafata totala de 454 metri patrati, din care ce de vanzare are 320 metri patrati.
In Tulcea, magazinul Profi va fi deschis pe Strada Unirii si are 900 metri patrati, respectiv 517 metri patrati comerciali.

Magazinul din Ludus, cu o suprafata de 462 metri patrati (333 metri patrati spatii de vanzare) este amplasat se afla pe strada 1 Decembrie 1918, iar cel din Sibiu, localizat pe Str. Stefan cel Mare, in cartierul Trei Stejari, ocupa o suprafata totala de 500 metri patrati, spatiile de vanzare fiind de 342 metri patrati.

Profi, detinut de fondul de investitii Enterprise Investors, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 214,5 milioane de euro, cu 29% mai mult decat in 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri