Ca urmare a multiplelor proiecte de reabilitare a spatiului exterior cu finantare publica sau in parteneriat public-privat, compania austriaca a lansat primul catalog tehnic de pe piata destinat infrastructurii, care prezinta o serie de alternative viabile pentru spatiile pietonale, alei si terase, piete publice, trotuare sau delimitari de drumuri.
Evidentierea functionala a caracteristicilor si destinatiilor pavajelor, dalelor, bordurilor, rigolelor si accesoriilor de drumuri produse de Semmelrock Stein + Design s-a realizat in functie de tendinta generala a lucrarilor de infrastructura la nivel national.

Ghidul de solutii tehnice si indicative de montaj de la Semmelrock Stein + Design a fost conceput special pentru a veni in sprijinul personalului tehnic si de mentenanta, implicat in amenajarea lucrarilor publice sau private de infrastructura rutiera sau pietonala.
Succint elaborat, cu exemple si instructiuni detaliate de ordin tehnic, s-a avut in vedere si ca raportul calitate-pret face diferenta in aceasta perioada, iar pentru Semmelrock Stein + Design acesta reprezinta atributul diferentiator.

Totodata, respectarea standardelor internationale si normelor tehnice la nivel de produs sunt garantate de companie, produsele fiind rezistente la inghet, sare de degivrare, traffic foarte greu si intens, asigurand in timp economii importante de costuri cu intretinerea zonelor amenajate.

Semmelrock Stein +Design este prezent in Romania din 2006 si detine in prezent doua fabrici moderne, in Bolintin Vale si in Teius, judetul Alba. In mod cert, Semmelrock vine permanent in intampinarea nevoilor pietei si continua sa se remarce prin gama de produse si finisajele premium, calitatea fiind elementul definitoriu garantat de experienta de peste 50 ani in Europa.
Catalogul poate fi solicitat de cei interesati direct de la reprezentantii companiei, detalii pe www.semmelrock.ro



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri