FAN Courier extinde la nivel national serviciul Collect Point, care permite consumatorilor sa expedieze colete si plicuri in drum spre serviciu, de langa casa sau chiar din locul in care isi fac cumparaturile, sapte zile din sapte.
Serviciul de livrare colete care elimina timpii de asteptare a unui curier a fost lansat printr-un program pilot, in Bucuresti si judetul Ilfov, in luna august.

”Acoperirea cererii la nivel national era al doilea pas in implementarea noului serviciu insa datorita rezultatelor excelente obtinute in primele trei luni, am decis sa devansam termenul de extindere in toata tara”, au declarat reprezentantii FAN Courier.

Ca si in cazul programului pilot, serviciul este disponibil in magazinele retelelor Inmedio si Relay, situate in centre comerciale, aeroporturi, gari sau hypermarketuri.

Extinderea la nivel national face ca serviciul Collect Point sa fie disponibil in 184 de magazine, dintre care 41 in Bucuresti si judetul Ilfov. Plata se va efectua printr-un SMS transmis de expeditor.

Serviciul Collect Point permite expedierea de plicuri si colete cu greutatea de maxim 5 kg, oriunde in reteaua de acoperire FAN Courier.

FAN Courier este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Patrascanu. Compania are 2.500 de colaboratori si o flota auto de peste 1.500 de vehicule.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri