Trends by Adina Buzatu incheie 2012 cu o cifra de afaceri de 1,3 milioane euro, in crestere cu 10%, comparativ cu anul trecut, businessul fiind generat de comercializarea tinutelor business-office, de ceremonie si casual.
In magazinele Trends by Adina Buzatu sunt prezente, in exclusivitate pentru Romania, 49 de branduri.

In medie, un client fidel cheltuie intre 3.000 – 4.000 lei intr-o sesiune de cumparaturi.

Majoritatea clientilor vin in magazinul de pe Calea Victoriei, de unde achizitioneaza tinute, in timp ce, in magazinul din Baneasa Shopping City, clientii cumpara, in general 3-4 obiecte vestimentare, fiind mai mica proportia celor care cumpara tinute.

Contrar tendintei pietei, Trends are cele mai mari vanzari in lunile august si ianuarie.

„Barbatul roman, desi este preocupat de modul in care se imbraca si cumpara multe haine, ar trebui sa acorde mai multa atentie calitatii acestora. Cred ca, este foarte important sa se orienteze spre piese de baza, de buna calitate, care pot fi usor de asortat in combinatii diferite si sa poata fi folosite in diverse momente si combinatii. Principalul sfat pe care il dau clientilor mei este ca o garderoba de calitate se realizeaza in timp, prin achizitii constante. Pornind de la acest sfat, foarte multi dintre clientii Trends achizitioneaza tinute, aproximativ 40% dintre cumparatori fiind clienti fideli”, completeaza Adina Buzatu.

In topul celor mai vandute produse Trends se afla pantofii Magnanni, camasile Bagutta si Eton, bretelele Albert Thurston, papioanele Calabrese si Ascot, butonii Jan Leslie si Babette Wasserman si costume business sau de ceremonie Messagerie.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri