CFR Calatori va inchide agentiile de voiaj din 11 orase si le va inlocui cu birouri de voiaj, in incinta statiilor de cale ferata, iar alte trei unitati vor fi inchise definitiv, scrie Mediafax.

CFR Calatori va opri activitatea agentiilor de voiaj CFR din Drobeta-Turnu Severin, Deva, Petrosani, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Galati, Buzau, Braila, Focsani si Constanta, infiintand in schimb birouri de voiaj, aflate in incinta statiilor de cale ferata din orasele respective.
Agentiile din Alexandria, Bistrita si Zalau vor fi insa inchise definitiv.

"CFR Calatori isi propune ca prin aceste modificari activitatea desfasurata in cadrul birourilor Voiaj sa aduca mai aproape de pasageri informatia de care au nevoie si cele mai prompte variante de calatorie in tara si in strainatate, deoarece o gara reprezinta poarta de intrare spre destinatia dorita", se arata intr-un comunicat al companiei.

Agentiile de voiaj care vor fi mentinute in actualele locatii sunt Bucuresti nr. 1, Berceni, Titan, Craiova, Targu Jiu, Pitesti, Caracal, Timisoara, Caransebes, Resita, Arad, Hunedoara, Cluj, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Iasi, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava si Bacau.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
CFR: Capacitatea de transport va fi adaptata in minivacanta de Paste