Immorent, divizia de leasing imobiliar a Grupului Erste Bank a inregistrat in Romania, in 2005, venituri de 15,8 milioane de euro din noile contracte de leasing. Pe segmentul specificat pentru echipamente tipografice, Immorent a inregistrat la sfarsitul anului trecut in Romania o cota de piata de 57%.

Compania anticipeaza oportunitati deosebite pe piata romaneasca, o piata pe care investitorii straini o abordeaza in numar tot mai mare. Potentialul acesteia a fost deja recunoscut si valorificat de investitorii din Austria: la sfarsitul lui 2005, Grupul Erste Bank a achizitionat Banca Comerciala Romana, in urma unei tranzactii in valoare de 3,75 miliarde de euro. Achizitia BCR de catre Erste Bank a reprezentat cel mai important proces de privatizare realizat vreodata in Romania.
"Suntem siguri ca datorita parteneriatului cu Erste Bank, prezenta noastra pe piata romaneasca va fi consolidata", a mentionat Harald Trinkl, director general al Immorent Romania, intr-un comunicat al companiei.

Nu doar piata din Romania este vizata, ci toata regiunea Europei Centrale si de Est. Veniturile totale din noile contracte obtinute de Immorent in regiunea ECE au atins in 2005 cifra de 806 milioane de euro. Aceasta suma depaseste veniturile noilor contracte inregistrate de Immorent in Austria, 574,5 milioane de euro. In 2005, compania a obtinut venituri din noile contracte incheiate in sistem cross-border in valoare de 403 milioane euro.

Compania Immorent activeaza pe piata din Romania inca din 1999, oferind servicii de tip cross-border din birourile din Austria. Immorent Romania exploateaza un potential aditional de venituri prin furnizarea de servicii de specialitate clientilor Immorent din Austria, Germania, Cehia, Slovacia si Ungaria in activitatea lor de pe piata romaneasca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri