Grupul francez Flash Consult Invest anunta semnarea contractului de parteneriat cu lantul de restaurante KFC, specializate in produse fast-food, pentru primul EUROMALL din Romania, care va fi amplasat la Pitesti. Restaurantul KFC va fi amenajat la etajul 1 al complexului comercial Euromall Pitesti si va avea o suprafata de peste 100 de metri patrati.

„Succesul produselor KFC pe piata romaneasca au determinat dezvoltarea lantului de restaurante KFC si in afara Bucurestiului. Calitatea produselor si modul exceptional de servire specifice KFC International, pastrate si promovate de partenerul local,constituie impreuna ingredientele unei retete de succes”, a declarat domnul Calin Ionescu, director executiv KFC Romania.

“Suntem increzatori ca multumita acestui nou parteneriat vom fi capabili sa ridicam calitatea si eficienta serviciilor pe care Euromall le ofera peste tot in lume. Romania joaca un rol foarte important pentru dezvoltarea noastra, iar dorinta marilor brand-uri de a fi alaturi de noi reprezinta, de asemenea, o dovada de incredere in aceasta tara si in viitorul ei”, a declarat domnul Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.

Lansarea oficiala a complexului comercial Euromall Pitesti este preconizata a avea loc in februarie 2007. in prezent se desfasoara lucrarile de constructie ale centrului comercial, demarate la sfarsitul anului 2005. Pana in prezent, Euromall a incheiat deja contracte de parteneriat pentru peste 65% din suprafata destinata inchirierii.

Flash Consult Invest este o companie de investitii cu capital francez, fondata de un grup de investitori care detin un lant de 27 de complexe comerciale in Franta si au o vasta experienta in Mall-uri si complexe comerciale. Conducerea operativa este asigurata de un management experimentat, avand cunostinte in fiecare dintre domeniile necesare finantarii si derularii unui astfel de proiect.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
KFC investeste 900.000 de euro in primul restaurant din Alba Iulia