Compania petroliera azera de stat SOCAR a ajuns la o retea de 14 benzinarii in Romania si va continua sa deschida noi unitati, in orasele Bacau, Focsani si Roman.
"Urmatoarele statii de alimentare prevazute in harta extinderii sunt orasele Bacau, Focsani si Roman, scrie Mediafax.

(...) Anul 2013 va fi un nou an al investitiilor SOCAR Romania in urma caruia compania va deveni un reper important pe piata carburantilor din intreaga tara", a declarat intr-un comunicat directorul general al SOCAR Romania, Hamza Karimov.

SOCAR a cumparat in 2011 firma de distributie a carburantilor Romtranspetrol, de la doi oameni de afaceri din Botosani, Iulian si Dorina Berescu. Compania azera a anuntat anul trecut ca vrea sa ajunga la o retea de 300 de benzinarii in Romania in cativa ani.

In cele 14 banzinarii ale SOCAR lucreaza 220 de angajati.

Compania azera de stat are retele de benzinarii in Elvetia, Romania, Ukraina si Georgia si produce anual 60 de milioane de tone de petrol si 30 de miliarde metri cubi de gaze naturale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri