Kaufland Romania va deschide la inceputul lunii februarie un hipermarket la Pascani, in judetul Iasi, primul din acest an, dupa o investitie cuprinsa intre 6 si 9 milioane euro, potrivit Mediafax.
Magazinul are o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati.

"In general, valoarea unei investitii intr-o filiala Kaufland variaza intre 6 si 9 milioane euro euro, in functie de mai multe variabile: oras, locatia in oras, valoarea terenului, suprafata terenului si suprafata construita a magazinului. Numarul de angajati dintr-o filiala de marimea celei din Pascani se ridica la circa 100, persoane recrutate din piata fortei de munca locale", au aratat reprezentantii Kaufland.

Compania nu au dorit sa furnizeze date despre celelalte deschideri programate pentru acest an. In 2012, Kaufland a inaugurat 10 magazine.

Kaufland a deschis primul magazin in Romania in anul 2005, iar la finele anului trecut avea o retea nationala de 81 de hipermarketuri.

Kaufland este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai opereaza in Romania si reteaua de discount Lidl.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri