Compania romaneasca de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18 a raportat o crestere de 30% a afacerilor in 2012 la circa 13 milioane de euro, in special datorita succesului inregistrat la exporturi.
Anul trecut, Syscom 18 a realizat o cifra de afaceri de circa 13 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de 2011, volumul exporturilor fiind de peste 3 milioane de euro.

Pentru 2013, compania are un target de 15 milioane de euro in privinta cifrei totale de afaceri si de circa 4 milioane de euro pentru exporturi.

In primele zile ale anului curent, Syscom 18 deja a semnat noi contracte pentru Bulgaria si Irak de peste 2 milioane de euro. De asemenea, au fost livrate echipamente pentru Bahrain si Algeria, pe baza contractelor incheiate in 2012.

„2013 a inceput foarte bine pentru noi, cel putin din punctul de vedere al exporturilor, care reprezinta in ultima perioada motorul de crestere a afacerii noastre.”, a declarat Ion Andronache, presedintele companiei.

Infiintata in 1991, Syscom 18 este o companie recunoscuta pe piata de automatizari si sisteme de masura din Romania. Companie distribuitoare, producatoare, furnizoare de servicii „la cheie” si integrator de sistem totodata, Syscom 18 a livrat de-a lungul timpului si continua sa livreze echipamente de inalta calitate, instalatii sau sisteme catre mai bine de 800 de clienti in Romania, Siria, Bulgaria, Kazahstan, Iordania, Ungaria, Iran, Iraq, Bahrain si Algeria.


Sursa foto: syscom.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri