Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide joi un nou concept de magazin in Bucuresti, la Piata Gemeni, cu o suprafata de 1.600 metri patrati si o parcare subterana de 100 de locuri, a anuntat retailerul.

"Mega Image face un nou pas in evolutia sa pe piata din Romania, introducand un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piata Gemeni. Acest Concept Store reprezinta un laborator pentru viitor in care vom testa impreuna cu furnizorii nostri concepte noi", a declarat directorul general al Mega Image, Xavier Piesvaux. intr-un comunicat dat publicitatii de agentia Mediafax.

Mega Image Piata Gemeni face parte din noua generatie de magazine Mega Image.

In ianuarie, Mega Image a mai deschis trei magazine, doua in Bucuresti, in centrul comercial City Mall si la Piata Floreasca, si unul in Otopeni, judetul Ilfov.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea care cuprinde 197 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (136) si Shop&Go (61).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si