Hans Dewaele (foto), vice presedinte P&G in Caucaz si republicile din Asia Centrala, a fost numit vice presedinte si director general pe Romania, incepand cu 1 februarie.


Dewaele va conduce din noua functie activitatea din Romania, dar va coordona si operatiunile P&G in regiunea balcanilor ( Bulgaria, Moldova, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Albania, Macedonia si Kosovo).

Dewaele s-a alaturat echipei P&G in 1988 in cadrul departamentului de Marketing in Jeddah, Arabia Saudita.

In 1994, Dewaele a preluat pentru patru ani functia de director de marketing in Romania, punand bazele acestui departament in Romania si in tarile din regiunea balcanilor.

Ulterior, cariera sa a continuat in cadrul birourilor din Geneva, Elvetia (1998 – 2001), ca director de marketing pentru divizia de produse cosmetice, acoperind Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Incepand cu anul 2001 si pana in prezent, Dewaele a ocupat numeroase pozitii care au implicat din ce in ce mai multe responsabilitati in brand management-ul si management-ul general al birourilor P&G din Algeria, Pakistan si republicile din Asia Centrala ajungand ca in anul 2010 sa fie numit vice presedinte al Caucaz si Republicile din Asia Centrala.

In calitatea sa de vice presedinte si director general in Kazahstan, Dewaele s-a implicat activ in proiectele Asociatiei Europene de Business (EUROBAK) detinand functia de presedinte al asociatiei, fiind si membru al Consiliului Primului Ministru pentru imbunatatirea mediul de investitii din Kazahstan.

Sotirios Marinidis, vice presedinte si director general al P&G Romania din septembrie 2009, a fost numit incepand cu data de 1 februarie 2013 vice presedinte si director general al P&G Rusia.

Cariera lui Marinidis alaturi de P&G a debutat in iunie 1990 ca intern in departamentul de vanzari in Schwalbach, Germania, ocupand din luna august a aceluiasi an functia de Assistant Brand Manager, in departamentul de marketing.

Marinidis a fost numit in perioada 2000 – 2005 director de marketing al P&G Romania, unde a revenit dupa 3 ani, ca director general.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri