Simona Simion-Popescu, country HR manager al Coca-Cola Hellenic pentru Romania si Moldova, va prelua, incepand cu 1 martie, functie de director al business services organisation Bulgaria al Coca-Cola Hellenic.
Business Services Organization (BSO) este parte integranta a Coca-Cola Hellenic si are ca obiective majore motivarea angajatilor, incurajarea talentului si imbunatatirea productivitatii. Organizatia BSO isi desfasoara activitatea in 19 tari si 3 corporate office.

Simona Simion-Popescu s-a alaturat echipei Coca-Cola Hellenic in 2010 in calitate de country HR manager pentru Romania si Moldova. Ea il va inlocui in functia de director BSO Bulgaria pe John Hall.

Inainte de a se alatura grupului Coca-Cola Hellenic, Simona Simion-Popescu a ocupat pozitii de management in cadrul XEROX. Ea detine o diploma MBA la Central European University.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri