Holcim Ronmania a lansat, marti, cel mai nou liant aditivat - Tenco, produs care usureaza munca meseriasilor, intrucat nu necesita adaugarea de var pentru realizarea mortarelor de zidarie si tencuiala.

In acelasi timp, compania a anuntat investitii consitente in constructia celei mai mari linii de productie a cimentului gri din Romania de la Campulung.
       
Noul liant Tenco se prepara usor, permitand prepararea unei cantitati mai mari de mortar, fara ca acesta sa se intareasca imediat in cuva.
       
Acest produs are o buna aderenta la straturile suport si aduce un avantaj economic prin minimizarea pierderilor de material. Tenco poate fi utilizat si in tencuieli estetice prin adaugarea de pigmenti de culoare.
       
Liantul Tenco este disponibil in saci de 25 kg, ambalajul fiind si cu folie de plastic, ceea ce confera produsului un termen de valabilitate extins la 90 de zile, fata de 60 de zile cat este cel al unui liant ambalat in mod traditional.
       
Tenco este produs la fabrica de ciment din Campulug Muscel, fiind distribuit in depozitele de materiale de constructii din toata tara.

Holcim este unul din liderii mondiali in productia de ciment, betoane si agregate (nisip si pietris) si in servicii aferente industriei materialelor de constructie.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »