eisberg Romania a inregistrat afaceri de 3,5 milioane de euro in 2012, cifra pe care doreste sa o atinga si in 2013.
Obiectivele pentru 2013 se concentreaza in zona diversificarii si mai puternice a gamei de produse, pe cresterea volumelor vandute si a numarului de consumatori. „ Largim in mod constant gama de produse. In 2012 am intregit gama frunzelor sensibile cu Baby Spanac, Valeriana, Baby Batavia. Anul acesta am inceput sa livram si salate la casolete, care necesita doar spalare. De asemenea, ne dorim sa ne imbogatim linia de salate de sezon si traditionale”, explica Lucian Trofin, director general eisberg Romania.

eisberg Romania face parte din grupul eisberg cu sediul la Geroldswil. Grupul de firme se situeaza pe primul loc in Europa Centrala si de Est in productia de salate semipreparate.

Compania functioneaza din 1995 in comuna Pantelimon si are in prezent 38 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri