Volumul vanzarilor Coca-Cola in Romania au crescut cu 1% anul trecut, la 162,7 milioane navete, a anuntat joi cel mai mare imbuteliator european al grupului.
In 2011, Coca-Cola a vandut in Romania 160,7 milioane navete de bauturi, iar in 2010 167,8 milioane navete, potrivit unui raport prezentat joi de Coca-Cola Hellenic, relateaza Mediafax.

"Volumul vanzarilor in Romania a inregistrat o crestere marginala in trimestrul al patrulea si a crescut cu 1% pe ansamblul intregului an", se spune in raport.

La nivel mondial, volumul vanzarilor Coca-Cola Hellenic a stagnat anul trecut la 2,08 miliarde navete, insa venitul net din vanzari a urcat cu 3%, la 7,04 miliarde euro.

Profitul companiei dupa taxe, atribuit actionarilor, a scazut cu 28% la 190,4 milioane euro.

Coca-Cola Hellenic detine in Romania patru fabrici, la Iasi, Timisoara, Ploiesti si Vatra Dornei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri