Synevo, divizia de laborator a Grupului Medicover International prezenta pe piata din Romania i Polonia, a raportat pentru primul trimestru din 2006 o cifra de afaceri de 4.6 mil. de euro. Aceasta reprezinta o cretere cu 45% fata de aceeai perioada a anului trecut, din care 7 procente reprezinta cretere organica.

ncepand cu 2006, rezultatele financiare obtinute din studiile clinice sunt listate separat n cadrul diviziei de laborator.

Din raport rezulta pentru Synevo Romania o cifra de afaceri de 2.2 mil. Euro, ceea ce reprezinta o cretere organica a activitatii de 5 %.

Synevo Polonia a raportat venituri de 2.3 mil. Euro ceea ce reprezinta o cretere de 157% fata de aceeai perioada a anului 2005, din care 20% reprezinta creterea organica. Synevo Polonia a integrat cu succes divizia de laboratoare Eurolab pe care a achizitionat-o anul trecut n august.

Synevo Romania detine opt laboratoare, amplasate n Bucureti i n judetele Constanta, Cluj, Satu-Mare, Suceava, din care doua independente, iar restul n spitale. Portofoliul de analize cuprinde peste 270 de investigatii de laborator din urmatoarele domenii: alergologie, biochimie, biologie moleculara (PCR), hematologie, microbiologie, imunologie i serologie.