Grupul Medicover International a facut publice rezultatele financiare ale primului trimestru din anul curent.
Synevo, divizia de laborator a Grupului Medicover International prezenta pe piata din Romania ║i Polonia, a raportat pentru primul trimestru din 2006 o cifra de afaceri de 4.6 mil. de euro. Aceasta reprezinta o cre║tere cu 45% fata de aceea║i perioada a anului trecut, din care 7 procente reprezinta cre║tere organica.

╬ncepand cu 2006, rezultatele financiare obtinute din studiile clinice sunt listate separat ţn cadrul diviziei de laborator.

Din raport rezulta pentru Synevo Romania o cifra de afaceri de 2.2 mil. Euro, ceea ce reprezinta o cre║tere organica a activitatii de 5 %.

Synevo Polonia a raportat venituri de 2.3 mil. Euro ceea ce reprezinta o cre║tere de 157% fata de aceea║i perioada a anului 2005, din care 20% reprezinta cre║terea organica. Synevo Polonia a integrat cu succes divizia de laboratoare Eurolab pe care a achizitionat-o anul trecut ţn august.

Synevo Romania detine opt laboratoare, amplasate ţn Bucure║ti ║i ţn judetele Constanta, Cluj, Satu-Mare, Suceava, din care doua independente, iar restul ţn spitale. Portofoliul de analize cuprinde peste 270 de investigatii de laborator din urmatoarele domenii: alergologie, biochimie, biologie moleculara (PCR), hematologie, microbiologie, imunologie ║i serologie.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »


Setari Cookie-uri