Synevo, divizia de laborator a Grupului Medicover International prezenta pe piata din Romania și Polonia, a raportat pentru primul trimestru din 2006 o cifra de afaceri de 4.6 mil. de euro. Aceasta reprezinta o creștere cu 45% fata de aceeași perioada a anului trecut, din care 7 procente reprezinta creștere organica.

Începand cu 2006, rezultatele financiare obtinute din studiile clinice sunt listate separat în cadrul diviziei de laborator.

Din raport rezulta pentru Synevo Romania o cifra de afaceri de 2.2 mil. Euro, ceea ce reprezinta o creștere organica a activitatii de 5 %.

Synevo Polonia a raportat venituri de 2.3 mil. Euro ceea ce reprezinta o creștere de 157% fata de aceeași perioada a anului 2005, din care 20% reprezinta creșterea organica. Synevo Polonia a integrat cu succes divizia de laboratoare Eurolab pe care a achizitionat-o anul trecut în august.

Synevo Romania detine opt laboratoare, amplasate în București și în judetele Constanta, Cluj, Satu-Mare, Suceava, din care doua independente, iar restul în spitale. Portofoliul de analize cuprinde peste 270 de investigatii de laborator din urmatoarele domenii: alergologie, biochimie, biologie moleculara (PCR), hematologie, microbiologie, imunologie și serologie.