Andrew Highcock, presedintele Ursus Breweries, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria locala de bere, a preluat din aceasta luna conducerea Asociatiei Berarii Romaniei.
Highcock a preluat conducerea Asociatiei de la Hezy Ovadia, presedintele URBB – Tuborg Romania, al carui mandat a ajuns la final.

Anterior venirii in Romania, Andrew Highcock a ocupat timp de doi ani pozitia de director general al Pivovary Topvar, compania locala parte din grupul SABMiller in Slovacia.

Inainte de a face parte din compania SABMiller, Highcock a detinut functia de presedinte pentru Canada si director general pe Europa de Sud-Est a Maxxium Worldwide, companie internationala de bauturi spirtoase cu un protofoliu de marci care include Absolut Vodka sau Remy Martin. Totodata, in trecut a lucrat si pentru Diageo in Franta, Marea Britanie si Europa Centrala, ocupand diferite pozitii in departamentele de vanzari, marketing si management general.

Asociatia Berarii Romaniei a fost infiintata in anul 2004. Din Asociatie fac parte Bergenbier, Heineken Romania, Romaqua Group, Ursus Breweries si United Romanian Breweries. Impreuna, cele cinci companii producatoare furnizeaza peste 90% din cantitatea de bere consumata in Romania.

Din 2011 fac parte din Asociatia Berarii Romaniei si Asociatia Producatorilor de Hamei si Soufflet Malt Romania, iar din 2012 s-a inscris si microberaria Clinica de Bere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri