Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf si sotia sa Anamaria Prodan si-au inaugurat o cofetarie, in care se vand, atat produse traditionale, cat si prajiturile "Reghe" si "Prodanca".
Cofetaria intitulata "Prodanca si Reghe concept boutique" se afla pe Calea Mosilor si este amenajata intr-un spatiu de aproximativ 15 metri patrati, iar in interior sunt expuse mai multe fotografii cu membrii familiei Reghecampf, scrie Mediafax.

"Specialitatea casei este prajitura «Reghe», pentru ca astazi o lansez. Este o prajitura facuta cu multa dragoste pentru sotul meu, dar avem retete vechi, de pe vremea bunicii, pasca, mucenici, rulada cu gem si cornulete. Laur face o prajitura negresa senzationala si un chec la metru demential. Cu atatia stelisti in tara asta prajitura Reghe cred ca se va vinde mai bine. Imi doresc ca toata lumea sa vina aici ca la un prieten, sa bea un pahar cu lapte, sa manance o placinta, sa cumpere o rama sau scaunul pe care sta si serveste cafeaua. Astfel, se poate cumpara tot magazinul de la A la Z intr-o singura zi", a declarat Anamaria Prodan.

Tehnicianul stelist a fost prezent la inaugurare, dar nu a dorit sa discute cu presa.

Sursa foto: Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri