Ana Maria Gergely (foto) va prelua conducerea Inform Lykos S.A Bucuresti, una dintre cele mai importante companii din domeniul managementului de date si informatii cu caracter confidential.
Numirea noului CEO reprezinta un moment definitoriu pentru noua etapa de dezvoltare a Grupului Lykos, care debuteaza cu inaugurarea facilitatii de productie Austria Card din Bucuresti, amenajata si echipata „in oglinda” cu fabrica de la Viena. Inform Lykos Romania si Austria Card lucreaza impreuna pentru a oferi servicii complete pentru numeroase industrii majore, precum si pentru sectorul bancar din tarile europene si din intreaga lume.

"Este un parteneriat promitator", a declarat Nikolaos Lykos, CEO al Grupului de companii Lykos, din care face parte si filiala din Romania.

Parcursul profesional al noului manager cuprinde mai multe functii de conducere in cadrul Xerox Romania si Slovacia, unde Gergely a detinut functia de Corporate Sales Director in cadrul Romtelecom si mai apoi cea de director comercial pentru sectorul B2B din cadrul Orange Romania. Ana Maria Gergely a studiat Psihologia Organizationala la Universitatea din Londra si Matematica in cadrul Universitatii Bucuresti.

"Voi lucra impreuna cu echipa Lykos pentru a sprijini clientii sa comunice si sa ofere persoanelor fizice si companiilor informatii precise, la timp si in siguranta. Ne vom baza pe succesul, experienta si know-how-ul Inform Lykos Romania si ale Grupului Lykos si vom creste prin inovatie, tehnologiesi mai ales printr-o atentie deosebita acordata clientilor nostri", a declaratAna Maria Gergely.

Inform Lykos SA, membra a Grupului Lykos din 2001, livreaza produse, servicii si solutii integrate adaptate bancilor, societatilor de asigurare, companiilor de telecomunicatii sau utililtati, institutiilor statului, loteriilor, retailerilor si celorlalte sectoare ale economiei. Societatea isi desfasoara activitatea in cladirea proprie din Bucuresti, insumand 15.000 mp de spatii de productie si birouri, si are peste 230 de angajati.

Inform Lykos SA este lider de piata in domeniul tipariturilor personalizate si securizate si a altor produse tiparite precum formulare de afaceri, role de hartie, carduri personalizate din plastic si carton. Compania este prezenta si in piata de externalizare a proceselor in afaceri (Business Process Outsourcing), oferind servicii de productie si distributie a facturilor, extraselor de cont si a altor documente in format fizic si electronic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri