Reteaua de clinici private LaurusMedical intentioneaza sa investeasca in urmatorii doi ani aproximativ 15 mil. euro in modernizarea si extinderea celor 11 centre actuale, respectiv lansarea de clinici in zece noi orase din Romania, a declarat Joseph Priel, actionar majoritar al LaurusMedical.
Prima clinica modernizata si extinsa este cea din Bucuresti, care va ajunge sa preia pana la 10.000 de pacienti lunar, potrivit lui Joseph Priel. Pana in prezent, clinica din Capitala deservea 2.000 de pacienti lunar.

Investitia totala de 5 mil. euro vizeaza si modernizarea si extinderea clinicilor din Deva, Arad, Galati, Ploiesti si Suceava.

De asemenea, LaurusMedical, specializata in proctologie, flebologie si dermatologie, va acoperi domenii noi precum kinetoterapie, gastro-enterologie, boli de nutritie, ginecologie, urologie, pediatrie, cardiologie, neurologie si masaj medical.

In plus, Joseph Priel a declarat ca pana in anul 2014 investitiile se ridica la 10 mil. euro, planurile vizand deschiderea de clinici in zece noi orase. In ultima faza, reteaua intentioneaza sa intre si pe segmentul spitalelor private cu o investitie care se va ridica la “cateva zeci de milioane de euro”.

“Oamenii au nevoie de tratament. Nu oferim preturi de lux, nu suntem aici ca sa fim in competitie cu cineva ci ca sa completam oferta”, a spus Priel.

Potrivit acestuia, personalul LaurusMedical va creste cu 20% in urma acestor investitii. In prezent, reteaua numara 235 de angajati si 106 medici.

LaurusMedical este prezenta pe piata din Romania din anul 2006 si detine centre in orase precum Galati, Pitesti, Cluj, Bacau, Suceava, Braila, Focsani, Arad, Deva, Ploiesti.

Piata serviciilor medicale private atinge valoarea de 500 mil. euro, iar cei mai importanti jucatori sunt MedLife, Regina Maria, Medicover si Sanador.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri