In 2012, KFC a deschis doua restaurante cu servire in masina in Bucuresti, unul in Arad si unul in Iasi. Anul acesta ar urma sa mai deschida inca trei astfel de restaurante, a spus Mark Hilton, CEO al Yum!, KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, Paul, Hard Rock Café si Cinnabon.
In prezent grupul Yum! are 49 de restaurante KFC in Romania, 25 Pizza Hut – dintre care 10 Pizza Hut Delivery (PHD), 8 Paul, 5 Cinnabon si un Hard Rock Café. Brandurile Yum! au in prezent circa 2.800 de angajati, numarul acestora urmand sa creasca la circa 3.000, odata cu deschiderea a inca 10-12 restaurante/magazine in acest an.

In ceea ce priveste Pizza Hut, managerul companiei estimeaza ca va mai deschide inca patru – doua PHD si doua traditionale anul acesta.

“In ritmul acesta, vom ajunge din urma McDonald’s ca numar de restaurante. Dupa cum spuneam, imi place concurenta pentru ca imi place sa o bat!”, spune, increzator Mark Hilton, intr-un interviu amplu realizat cu wall-street.ro.

Afla mai multe planuri ale managerului precum si ce urmareste cu celelalte branduri din portofoliu in Lunch with a Manager.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri