Avocatii D&B David si Baias au obtinut o reducere cu 90% a amenzii aplicate de Consiliul Concurentei in cazul Farmexpert DCI pentru o pretinsa incalcare a legii Concurentei.
Avocatii D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta a PwC Romania, au obtinut in instanta o reducere a amenzii aplicate de Consiliul Concurentei societatii Farmexpert DCI pentru incalcarea prevederilor art. 5 din Legea concurentei si a art. 101 TFUE, prin „incheierea unor intelegeri” de interzicere a exportului si a importului de produse Bayer, precum si a exportului de produse Sintofarm.

Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea in parte a deciziei nr. 98/27.12.2011 emisa de catre Consiliul Concurentei, respectiv cu reducerea cuantumului amenzii, de la 10,9 mil. lei la 1 mil. lei.

Decizia este una definitiva, fiind supusa recursului.

Din echipa D&B David si Baias au facut parte Andreea Cojocaru, Catalin Suliman si Ana-Maria Iordache, coordonati de Sorin David (foto), managing partner al casei de avocatura.

D&B David si Baias este integrata in reteaua societatilor de avocati corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocati in 75 de jurisdictii.

D&B David si Baias acopera urmatoarele domenii: societati comerciale si grupuri de societati, fuziuni, achizitii si restructurari, proprietati imobiliare, relatii de munca, servicii financiare si piete de capital, concurenta si ajutoare de stat, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale. De asemenea, D&B este specializata in domeniile farmaceutic si IT&Telecom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri