Producatorul de vinuri Cramele Halewood a deschis cel de-al patrulea magazine propriu din Bucuresti si al treisprezecilea din tara, anunta compania.

Noul magazin Halewood – The Winery Outlet este situat pe Bulevardul Ion Mihalache.

Pe langa cele patru din Bucuresti, Cramele Halewood a deschis magazine Halewood – The Winery Outlet in alte noua locatii din tara precum: Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Urlati si Constanta.

Din grupul Halewood Romania fac parte Halewood Romania, Cramele Halewood, Domeniile Halewood si Halewood International Premium Imports.

Halewood are in proprietate crame si plantatii de vita de vie in regiunea Dealu Mare, Podisul Transilvaniei si Murfatlar. La acestea se adauga Pivnitele Rhein Azuga fondate in 1892, unde se continua traditia producerii vinurilor spumante dupa metoda traditionala, de fermentare a vinului in sticla. In Ploiesti, unde este sediul Cramelor Halewood, se afla vaste pivnite subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle), precum si liniile de imbuteliere.

Grupul Halewood detine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, cu o investitie de peste 7 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cramele Halewood au deschis al treilea magazin propriu din Bucuresti
Setari Cookie-uri