Vrei sa fii conectat la muzica organizatiei din care faci parte?
Esti pregatit pentru o abordare creativa si inovatoare pentru a-ti conduce echipa catre succes?
Vrei sa participi la un regal inspirational de leadership?
Participa in data de 24 Aprilie 2013, la Ateneul Roman, la CONCERT DE LEADERSHIP, un eveniment unic in Romania, ce iti arata cum iti poti conduce echipa catre culmile succesului precum un adevarat maestru propria orchestra.

Sub bagheta marelui dirijor, compozitor si trainer in leadership, Maestrul Giorgio Fabbri, lideri de top din business, din mediul social si al artelor, printre care Dan Pascariu, Leslie Hawke, Radu Georgescu si Raed Arafat, vor interpreta in fata auditoriului partitura viziunii lor asupra elementelor definitorii ale unui adevarat lider si vor prezenta factorii cheie in motivarea echipelor care tintesc performante de exceptie.

Recitalurile acestora vor fi urmate de interpretarile unor lideri de renume din domeniul muzical, recunoscuti pe plan international: violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Nicolae Dumitru. Puntea dintre cele doua lumi de leadership in afaceri si arta va fi construita prin bagheta Maestrului Giorgio Fabbri, care va demonstra chintesenta dezvoltarii abilitatilor de leadership in business prin geniul a 5 mari compozitori: Bach, Mozart, Brahms Charlie Parker si Ludwig van Beethoven.

De ce sa participi la Concertul de Leadership?

• Profiti de o ocazie extraordinara de a deveni un artist al leadership-ului organizational
• Afli solutii perfect pliabile pe nevoile companiilor de a avea lideri motivati si orientati strategic spre excelenta
• Intelegi importanta conectarii fiecarui membru al echipei la muzica organizatiei
• Participi la un duet inedit de leadership oferit de maestri veritabli in afaceri si in arta
• Afli cum sa inspiri echipele sa-si depaseasca barierele si sa valorifici in oameni potentialul maxim prin creativitate si puterea inovatiei

Profita pana pe data de 7 Aprilie de perioada de early booking si achizitioneaza-ti un bilet la tarif redus, accesand www.leadershipevents.ro. 5% din incasarile evenimentului vor fi donate catre ONG-uri ce activeaza in Romania si desfasoara proiecte educationale pentru copii defavorizati.

Evenimentul va reuni peste 700 de participanti, reprezentanti ai mediului de afaceri, din lumea culturala,din corpul diplomatic si iubitori de arta ce doresc sa aduca un plus de valoare dezvoltarii lor personale si profesionale. Pentru programul complet al serii acceseaza pagina evenimentului.

„Acest eveniment premiera in Romania va fi un recital premium de leadership in afaceri si in arta, menit sa inspire, sa motiveze si sa ii ajute pe cei prezenti sa isi dezvolte abilitatile de lideri, in cadrul unei seri de inalta clasa”, a declarat Cristian Ionescu, Country Manager al Expense Reduction Analysts, partenerul principal al evenimentului.

Concert de Leadership este organizat de Expense Reduction Analysts in parteneriat cu European Professional Women Network si sustinut de: Accenture, ICAP, DC Tax Consulting si de asociatiile locale ale absolventilor ale scolilor de business INSEAD, ASEBUSS, EXEC-EDU si IE Business School.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri