Organe de Asamblare investeste 3,5 milioane euro

Societatea brasoveana Organe de Asamblare a vandut terenuri si constructii in valoare de 1,8 milioane de lei. Licitatia are ca scop finantarea programelor de investitii si acoperirea necesarului de capital de lucru, conform directorului general al companiei, Costel Cazacu, citat de Mediafax.

Pentru acest an, Organe de Asamblare Brasov are un program de investitii de 3,5 milioane de euro pe care intentioneaza sa il finanteze printr-un credit de 1,6 milioane de euro, restul provenind din surse proprii de finantare. Pana in anul 2008, compania are un program de investitii in valoare de 10,5 milioane euro.

Profitul aferent anului trecut al producatorului de suruburi, lanturi si arcuri din Brasov a fost de 85.000 lei, spre deosebire de pierderile de 7,7 milioane lei din exercitiul financiar precedent. In ceea ce priveste anul 2006, Organe de Asamblare Brasov si-a propus sa obtina un profit net de 2,8 milioane de lei si venituri totale de 30,3 milioane lei, fata de 22,5 milioane de lei in 2005.

SIF Transilvania este actionarul majoritar al societatii, cu o pondere de peste 90% in capitalul social.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri