ALSTOM Transport Romania anunta declansarea operatiunilor de suspendare a serviciilor executate pentru operatorul metroului bucurestean, ca urmare a neefectuarii de catre Metrorex a platilor datorate companiei pentru ultimele 10 luni de activitate, precum si a altor plati restante pentru primii doi ani de contract, care insumeaza peste 40 milioane de Euro.

Aceasta decizie a fost luata in conformitate cu prevederile contractuale si ca urmare a intrarii in vigoare a notificarii de suspendare a serviciilor transmisa Metrorex in data de 16 mai. Decizia presupune o incetare graduala a activitatilor, pana la limita inferioara permisa de lege, conform celor stipulate in contractul semnat de catre cele doua companii in 2003.

Serviciile prevazute in contractul incheiat acum doi ani intre cele doua parti reprezinta activitati de intretinere care privesc siguranta circulatiei vagoanelor de metrou, respectiv mentenanta preventiva si colectiva a vagoanelor, mentenanta si reparatii pentru subansamblurile principale, mentenanta pentru vehiculele auxiliare, curatenia (interioara si exterioara) a vagoanelor. Durata contractului era initial de 15 ani (semnat in 2003, servicii incepand din iulie 2004), iar valoarea acestuia se ridica la aproape 240 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri