Producatorul de paine si produse de patiserie Boromir Prod Buzau (SPCU), controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz, estimeaza ca va trece pe profit in acest an, cu un castig de 2,8 milioane lei, de la pierderi de 1,92 milioane lei in 2012, scrie Mediafax.

Compania a bugetat venituri totale de 120,26 milioane lei, in crestere cu 2,5% fata de anul precedent, si cheltuieli totale in suma de 117,28 milioane lei, in scadere cu 1,1%.

Boromir Prod vrea sa investeasca in acest an suma de 600.000 euro pentru extinderea spatiilor de productie si depozitare si achizitionarea unei linii de produse de panificatie.

Grupul Boromir activeaza pe piata de morarit si panificatie si mai include companiile Boromir Ind (Ramnicu Valcea si Deva), Boromir Pan, Moara Cibin (MOIB), Extrasib Sibiu, Comcereal Sibiu, Amylon Sibiu (AMY) si Panmed Medias.

Cel mai recent transfer cu actiunile Boromir Prod s-a perfectat la un pret de 0,115 lei. La aceasta cotatie, compania are o capitalizare de 26,8 milioane lei (6,2 milioane de euro).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Boromir tinteste profit, dupa pierderi de circa 5 mil. lei