Planul de reorganizare al companiilor Staff Collection si Corssa, intocmit de catre Casa de Insolventa Transilvania, a fost aprobat de creditori.

Societatile Staff Collection si Corssa opereaza brandurile House of Art, Fox, Levis si Eponge.

„Planurile sunt concepute pentru o perioada de 3 ani, iar in primul an de reorganizare este prevazuta fuziunea prin absorbtie a celor doua societati, astfel incat Staff Collection SRL va prelua prin fuziune Corssa SRL. Planul prevede rambursarea integrala a creantelor garantate, salariale si bugetare in perioada aplicarii acestora”, a declarat Adrian Lotrean, senior partner CITR.

In cazul Staff Collection SRL, planul a fost votat de 4 categorii de creditori (garantati, salariati, bugetari si chirografari privilegiati) dintr-un total de 5 categorii, iar in cazul Corssa SRL de toate cele 5 categorii de creditori. Principalii creditori ai House of Art sunt Banca Transilvania, BT Leasing, Piraeus Bank, ERB Leasing si ANAF.

In prezent, dupa aprobarea planurilor de reorganizare, urmeaza confirmarea acestora de catre judecatorul sindic, pentru a putea fi apoi implementate.

Obiectivul procesului de reorganizare este continuarea activitatii comerciale a Staff Collection si Corssa pe piata romaneasca intr-un mod solid si sustenabil, asa cum CITR declara inca de la deschiderea procedurii de insolventa a House of Art, in urma cu un an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si