Compania SAP, liderul pietei locale de aplicatii pentru afaceri, continua dezvoltarea de parteneriate de succes cu companii locale, prin incheierea unui acord de parteneriat cu Sistec-SBsol, Divizia de Solutii IT a Grupului RTC.

Ca urmare a acordului, Sistec-SBsol va oferi servicii de implementare si consultanta in principal pentru aplicatiile SAP destinate companiilor de retail si distributie, precum si pentru aplicatiile destinate intreprinderilor medii - SAP baseline Package si SAP CRM Sales Express.

„Suntem incredintati ca echipa noastra va avea o contributie valoroasa la introducerea celor mai bune practici de afaceri, incluse in solutiile dedicate SAP, pentru a sustine strategiile de afaceri ale companiilor romanesti,” a declarat Augustin Dragan, Presedintele Sistec-SBsol.
Sistec-SBsol beneficiaza de experienta unei echipe de 27 de consultanti SAP, manageri de proiect si dezvoltatori, avand ca arii de expertiza aplicatiile pentru industriile de distributie, retail, productie, constructii, administratie publica si banking.

„Acest parteneriat va aduce un important beneficiu companiilor romanesti, deoarece combina expertiza solutiilor SAP si expertiza de business a specialistilor Sistec-Sbsol,” a declarat Ioana Pana, Partner Manager SAP Romania. „Acest parteneriat se va inscrie printre primele incheiate in baza noului sistem de parteneriat SAP Partner Edge, lansat recent si in Romania,” a adaugat Ioana Pana.


Programul SAP PartnerEdge, dedicat partenerilor pentru sectorul companiilor medii, depaseste sfera clasica a programelor de channel management si ofera un cadru complet de desfasurare a afacerilor. Unul din scopurile programului este de a sprijini partenerii SAP sa aiba o prezenta si mai activa pe piata companiilor medii, prin accesul la tehnologia, aplicatiile si instrumentele tehnice si de vanzari dedicate pentru acest segment.