Producatorul de apa minerala Romaqua Group a investit in ultimii cinci ani peste 200 de milioane de lei in fabrica de bere pe care o detine la Sebes, unde produce 60.000 de litri pe ora, a anuntat joi compania, transmite Mediafax.

Fabrica de bere Sebes, inaugurata in luna mai a anului 2008, este un proiect greenfield dezvoltat pe un teren de 25 de hectare.

Investitia initiala a fost de 140 milioane de lei, investitiile totale derulate in cinci ani ridicandu-se la peste 200 de milioane de lei.

"Chiar si in conditii de criza numarul de angajati de la fabrica de bere Sebes a crescut de la 235 de angajati in 2008 la 270 de angajati in prezent. Mare parte din investitiile derulate in cei cinci ani au fost in extinderea capacitatii de imbuteliere la 60.000 de litri pe ora, dar si in tehnologii pentru reducerea consumului de apa si de energie electrica si termica", se arata intr-un comunicat al Romaqua.

Albacher a fost primul brand de bere produs la fabrica din Sebes-Lancram, insa Romaqua a mai lansat inca doua branduri de bere, Dorfer si Mühlbacher.

Romaqua Group produce mai multe branduri de apa minerala, printre care si Borsec, bauturi racoritoare carbogazoase si racoritoare plate, seminte de floarea soarelui, o bautura energizanta si bere.

Romaqua Group are peste 2.000 de angajati si o cifra de afaceri de circa 140 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Vanzarile Romaqua au crescut cu 10% in prima jumatate a anului