Adeplast, companie controlata de catre omul de afaceri Marcel Barbut, a inaugurat cea de-a doua facilitate de productie din acest an, la Oradea, unde a pus in functiune o fabrica de polistiren, in urma unei investitii de 3,2 milioane de euro.
Noua fabrica are o capacitate de productie de 700.000 de metri cubi, fiiind prima platforma completa a companiei Adeplast, cu productie de adezivi, vopsele si polistiren.

In fabrica de polistiren din Oradea vor lucra 12 angajati, in timp ce pe intreaga platforma sunt circa 90 de persoane.

Adeplast si-a bugetat pentru acest an investitii de circa 22 de milioane de euro, in cele patru fabrici pe care le va ridica, la Roman (2), Ploiesti si Oradea.

O data cu deschiderea noii facilitati de productie din Oradea, Adeplast isi va consolida pozitia pe piata si isi va extinde exporturile si pe teritoriul Ungariei.

Pentru acest an, proprietarul AdePlast se astepta la o triplare a exporturilor, la circa 8 milioane de euro, in tari precum Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Liban sau Iordania.

Afacerile Adeplast s-au ridicat anul trecut la circa 40 de milioane de euro, omul de aface prognozand pentru acest an o crestere a business-ului de 25%.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri