Fondurile mari de investitii, cele globale, sunt foarte putin interesate de piata romaneasca ori cea din regiune, acestea uitandu-se mai degraba din avion le aceste zone, a declarat Carmen Peli, partener in cadrul casei de avocatura Peli Filip, la M&A Outlook, conferinta realizata de wall-street.ro in parteneriat cu Ernst&Young, Raiffeisen Investment, Erste Asset Management si casa de avocatura PeliFilip.

"Interesul fondurilor mari exista la un nivel teoretic, dar conturile mari se uita cumva din avion la regiune sau la piata romaneasca. Iar aceasta se intampla pentru ca piata ronaneasca s-ar putea sa fie un pic prea mica pentru fondurile mari. Interesul lor pentru Romania este direct proportional cu activele dezvoltate de antreprenorii romani. Fondurile mari cauta businessuri care vor fi active si dupa ce antreprenorul care va face exit. De asemenea, standardul etic este foarte important pentru ele, nu isi pot permite sa intre in zone neclare”, a explicat Peli.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »


Setari Cookie-uri