Wall-Street.ro te invita la evenimentul HR 2.0: Angajatii in noua economie, pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre tendintele de pe piata muncii si pentru a primi cele mai bune recomandari de la recrutori, avocati, traineri si nu numai. Vom organiza miercuri, 12 iunie, cea importanta conferinta despre piata de profil. Vezi de ce trebuie sa fii prezent(a).

1. Vei avea ocazia sa afli cele mai importante tendinte din piata de recrutare de la Cristina Savuica, Chief Happiness Officer in cadrul companiei Lugera.


2. Ioan Dumitrascu, partener la casa de avocatura Peli Filip, iti va vorbi despre conflictele angajator – angajat in Romania. Vei afla 5 lucruri pe care este bine sa le stii inainte sa incepi un potential conflict.



3. Nu trebuie sa il ratezi pe Calin Fusu, CEO al site-ului de Best Jobs, care iti va vorbi despre trendul recrutarii prin intermediul terminalelor mobile. Calin Fusu conduce inca din septembrie 2000 site-ul de recrutare BestJobs.


4. Merita sa afli totul despre beneficiile extrasalariale, factori importanti in motivarea salariatilor, si mai ales despre avantajele medicale, apreciate de catre orice angajat. Diana Ungureanu, Corporate Healthcare Managers National Leader in cadrul Signal Iduna, va vorbi despre avantajele asigurarilor medicale in cadrul HR 2.0: Angajatii in noua economie.


5. Sorin Faur, HR Coordinator for Balkans in cadrul BDO Outsourcing Services, iti va explica in cadrul evenimentului cum reuseste conceptul Employee Value Proposition (EVP) sa defineasca profund relatia dintre angajator si angajat dandu-i adancime si perspectiva, dincolo de conceptele mai traditionale si cunoscute de compensatii si beneficii, aducand in discutie aspecte ce tin de climat, relatie, organizatie ca intreg, prestigiu sau cultura inovativa.



6. Trainerul Bogdan Comanescu, cu 23 de ani de experieta nationala si internationala in afaceri sifondator al Accelera Business Strategy, iti va vorbi despre auto-respect si performanata, o investitie minima cu profit extraordinar!


7. Marilena Balabuti, Inspector Sef Adjunct in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti va vorbi despre activitatea inspectoriilor muncii in cadrul conferintei HR 2.0: Angajatii in noua economie. Ea va prezenta statistici legate de activitatea institutiei pe care o reprezinta.



8. Nu trebuie sa o ratezi pe Mihaela Matei, Reward, Recognition&Reporting Manager in cadrul companiei Ursus Breweries, filiala locala a producatorului de bere SAB Miller. Ea iti va vorbi despre angajamentul si integritatea angajatilor.

Lucrezi intr-un departament de resurse umane? Vrei sa afli cele mai noi tendinte din HR? Esti interesat sa afli cum poti sa iti mentii angajatii motivati? Participa la Conferinta HR 2.0: Angajatii in noua economie, miercuri, 12 iunie, la hotel Howard Johnson. Inscrie-te aici pentru eveniment. Participarea este gratuita, dupa o selectie riguroasa din partea redactiei wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri