Niciun investitor nu a cumparat caietul de sarcini pentru a putea participa la licitatia de luni in care urma sa fie scos la vanzare pachetul de 35% detinut de ONT Carpati in compania care are in proprietate hotelul Marriott din Bucuresti, licitatia urmand sa se reia miercuri.
"Nu a fost cumparat caietul de sarcini pentru licitatia de astazi. Va urma o alta licitatie miercuri, la ora 15:30, iar daca nici atunci nu se va vinde, va mai fi inca o licitatie vineri", au declarat agentiei Mediafax reprezentantii VF Insolventa SPRL, lichidatorul judiciar al ONT Carpati, firma aflata in insolventa.

ONT Carpati detine o participatie de 35% la compania care administreaza hotelul Marriott din Bucuresti, cu 423 de camere si clasificat la cinci stele.

Pretul de pornire a licitatiei de luni era stabilit la 22,3 milioane de euro, fara TVA. Reprezentantii lichidatorului nu au dorit sa precizeze daca pretul va fi scazut pentru licitatia de miercuri.

"Ramane la aprecierea creditorilor daca va scadea pretul de pornire pentru licitatia de miercuri", au afirmat sursele citate.

Cel mai mare creditor al OHotelul

Creditul a fost garantat cu terenul de 28.457 metri patrati, din Calea 13 Septembrie si cladirea de 69.307,58 metri patrati, care include hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si complexul aferent, cu spatile comerciale, birouri, cazinou, parcare interioara si exterioara, precum si toate imbunatatirile aduse imobilelor in garantie.

ONT Carpati mai detine hotelul de patru stele New Montana din Sinaia. In anul 2011, ONT Carpati a inregistrat o cifra de afaceri in crestere cu 12%, la 10,2 milioane lei, si pierderi de 46,2 milioane lei.

Cel mai mare actionar al Societatii Companiilor Hoteliere Grand, care detine hotelul Marriott, este compania austriaca de constructii Strabag, cu o participatie de aproape 65%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri