Carrefour Romania deschide trei noi magazine in franciza in Bucuresti sub brandul Express.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei magazine de proximitate in franciza, prin colaborarea cu Angst si noul sau partener, reteaua locala de magazine Gulliver. Numarul de unitati in acest format se ridica la 27, dintre care 3 magazine operate in sistem integrat si 24 in franciza.

Doua dintre cele trei noi magazine sunt amplasate in sectorul 1, unul Angst Express pe strada Brezoianu, si unul Gulliver Express pe strada Barca, in timp ce al treilea-apartinand retelei Gulliver, este pe Lamotesti in sectorul 4.

Carrefour opereaza in prezent in Romania 3 formate de magazine, cu un total de 119 magazine: 24 de hipermarketuri „Carrefour”; 68 de supermarketuri „Market” si 27 de magazine de proximitate „Express”.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri