SOCAR a deschis a 15-a benzinarie din reteaua detinuta in Romania si are pentru acest an un buget de 50 de milioane de euro pentru constructia de noi statii, dupa ce a cumparat terenuri, necesare extinderii, in toate regiunile tarii.

"Investitiile SOCAR Romania in reteaua de retail la nivel national sunt in crestere. Suntem in punctul in care am achizitionat terenuri pentru benzinarii in toata tara: in curand o sa vedeti statii sub brandul SOCAR in toate zonele Romaniei. Avem planificat pentru anul in curs un buget de 50 de milioane de euro. Planul de investitii, numarul benzinariilor si ritmul dezvoltarii nationale in 2013 depind de dinamica pietei carburantilor din Romania, dar si de intregul proces birocratic de autorizare", spune directorul general executiv al SOCAR Romania, Hamza Karimov.

Compania a deschis o benzinarie la Piatra Neamt, dupa o investitie de peste un milion de euro.

SOCAR detine in Romania 15 statii de alimentare cu carburanti, in zona de nord-est, respectiv in judetele Iasi, Botosani, Suceava si Neamt. Compania vizeaza noi unitati in Roman, Focsani, Buzau, Adjud, Bacau si Piatra Neamt.

Investitiile in retea s-au ridicat la peste 22 milioane euro.

Compania petroliera azera de stat a anuntat anterior ca vrea sa ajunga in cativa ani la o retea de 300 de benzinarii in Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
MOL lanseaza o benzina pentru cei pasionati de condusul sportiv