Lafarge, unul dintre cei mai mari producatori de ciment si agregate din lume, va numi un nou director general pentru Romania, Sonia Artinian, actualul manager fiind promovat in functia de director general adjunct Organizare si Resurse Umane la nivel de grup.
"Promovarea Soniei Artinian in primul esalon al managementului Grupului Lafarge survine rezultatelor foarte bune obtinute de organizatia din Romania in procesul amplu de transformare structurala ONE Lafarge. Sonia Artinian isi continua mandatul la conducerea organizatiei din Romania pana la data de 1 septembrie, succesorul sau urmand sa fie anuntat in scurt timp", se arata intr-un comunicat al companiei.

Artinian lucreaza pentru grupul Lafarge din 2008, cand a preluat functia de director Organizare, Dezvoltare si Formare. Ea detine functia de director general pentru romania din 2012.

Vanzarile de ciment ale Lafarge in Romania au crescut cu 7,9% anul trecut la aproape 200 de milioane de euro, sustinute de avansul volumelor livrate, atat pe ansamblul anului cat si in trimestrul al patrulea, potrivit datelor publicate de grup in februarie.

Lafarge este prezent in Romania pe segmentul cimentului, cu ponderea cea mai mare in vanzari, dar si al betoanelor si agregatelor.

Pe piata locala, principalii concurenti ai Lafarge sunt HeidelbergCement (Germania) si Holcim (Elvetia).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri