Euro Insol, administratorul judiciar al World Trade Center Bucuresti a numit-o pe Cristina Chiriac in functia de director general al companiei.
Cristina Chiriac este economist, doctorand in economie al Academiei Romane, practician in insolventa, evaluator si auditor financiar. In perioada 2009-2012 a indeplinit functia de vicepresedinte AVAS, coordonand activitatea de postprivatizare si insolventa. Ea il inlocuieste pe Mircea Ursache.

WTCB a intrat in insolventa in 2011, ca urmare a imposibilitatii platii unor datorii de 294 milioane lei, raportata la o cifra de afaceri de 39 milioane lei. Principalii creditori sunt Fondul Proprietatea cu 236 milioane lei si Municipiul Bucuresti cu 57 milioane lei.

Societatea exploateaza hotelul de 4 stele Pullman cu 203 camere, un centru de conferinte cu 10 sali multifunctionale, centrul expozitional Plaza, 11.000 mp spatii de birouri, 3500 mp galerii comerciale si 2.000 mp restaurante.

In 2012 societatea si-a redus pierderea la 4,6 milioane lei fata de 12,8 milioane lei cat a inregistrat in 2011. In 2012 societatea a inregistrat un profit din exploatare de 1,2 milioane lei fata de o pierdere din exploatare de 400.000 lei in 2011, rezultatul negativ al exercitiului financiar al anului 2012 fiind influentat de pierderea financiara generata de deprecierea leului in raport cu euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri