Tribunalul Dolj a admis cererea o cerere facuta de CS Scoala de Fotbal Gica Popescu de a intra in insolventa pentru a se proteja de creditori. Clubul Sportiv este controlat de catre fostul capitan al nationalei Romaniei si al Barcelonei Gica Popescu.
Popescu si-a anuntat recent si candidatura pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Alegerile vor avea loc anul viitor.
Clubul a practicat stopajul la sursa, acumulat la valoarea de 220.805 lei din totalul de 872.371 lei datorii "la stat" contabilizate la 31 martie 2013, scrie Antitepari.ro.

"Clubul Sportiv Scoala de Fotbal Gica Popescu" Craiova (CUI 10430170) a intrat in procedura de insolventa, la cerere, prin sentinta a Tribunalului Dolj pronuntata la 21 iunie 2013.

Solicitarea a fost facuta la data de 20.06.2013, cu precizarea ca datoriile scadente care nu pot fi achitate si care sunt purtatoare de penalizari si dobanzi sunt de 937.934 lei. Cererea a fost asezonata cu promisiunea ca urmeaza sa fie propus un plan de reorganizare care sa permita achitarea datoriilor.

Administrator judiciar provizoriu desemnat de catre Tribunal este Madalin Margaritescu.

La sfarsitul anului 2011 Scoala de Fotbal a raportat 215.326 lei venituri din activitati economice, care sunt singurele venituri, 181.404 lei profit din activitati economice, dar si 1.012.847 lei cheltuieli totale. La sfarsitul lui 2011 clubul a raportat o pierdere de 797.521 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri