Centrul oftalmologic Oculus deschide a treia clinica din Romania, in urma unei investitii de 200.000 euro.
Noua clinica este amplasata in imediata vecinatate celorlalte doua din zona Floreasca din Capitala.

In noua clinica se realizeaza consultatii si analize in special pentru chirurgia refractiva si chirurgia corneei, dar sunt oferite si consultatii generale oftalmologice.

Centrul oftalmologic Oculus, care aniverseaza anul acesta 20 de ani de la infiintare, este condus de doctorii Cristian si Ozana Moraru si acopera intreaga gama de specialitati medicale oftalmologice. Incepand cu acest an, Oculus este prima clinica oftalmologica din Romania si una dintre primele din Europa de Est care a introdus operatia de cataracta cu Femto-Laserul - cea mai importanta inovatie in domeniul chirurgiei cataractei din ultimii 20 de ani.

Infiintat in 1993, centrul oftalmologic Oculus este prima clinica de microchirurgie oculara din Romania. Centrul are 57 de angajati. La Oculus sunt consultati si tratati zilnic in medie 200-250 pacienti si sunt efectuate 550-650 operatii pe luna. Clinica ofera servicii acoperind aproape intreaga gama de specialitati medicale oftalmologice: chirurgia cataractei, chirurgia glaucomului, chirurgia refractiva, chirurgia dezlipirii de retina si tratamente laser pentru afectiuni vitro– retiniene.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri