Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale vrea sa contracteze lucrari de intretinere pe timp de iarna a drumurilor din administrarea celor sapte directii regionale, in intervalul 2013-2015, contractele avand o valoare estimata totala de 765,1 milioane lei, fara TVA.
Compania vizeaza incheierea a sapte acorduri-cadru, cu valori estimate de 109 milioane lei, in cazul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, 104,9 milioane lei (DRDP Constanta), 61,9 milioane lei (DRDP Craiova), 95,9 milioane lei (DRDP Brasov), 106,1 milioane lei (DRDP Cluj), 148,5 milioane lei (DRDP Bucuresti) si 138,8 milioane lei (DRDP Timisoara). Sumele nu includ TVA, noteaza Mediafax.

Acordurile cuprind intre 5 si 10 loturi, iar lucrarile vor avea o durata de 20 de luni de la data atribuirii.

Proiectele vor fi finantate de la bugetul de stat si din venituri proprii.

Contractele vor fi atribuite prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru 9 septembrie.

Compania a anuntat in decembrie 2012 ca pentru intretinerea drumurilor pe timp de iarna 2012-2013 are semnate 45 de contracte, in valoare de peste 310 milioane lei, companiile implicate in acordurile care cumuleaza cele mai ridicate valori fiind Gecor, Tel Drum, Teloxim Con, Spedition UMB, Tehnostrade, Romprest Service, Selina SRL si Pa&Co.

CNADNR are in administrare aproximativ 550 km de autostrada, inclusiv variante de ocolire, si peste 15.000 km de drumuri nationale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri