OMV, compania austriaca integrata de petrol si gaze naturale, lanseaza o noua campanie de recrutare, pe parcursul careia vrea sa angajeze 1.600 de persoane calificate in domeniul tehnic pana in 2016. Angajarile vor avea loc atat la nivel national, cat si international.
Printre persoanele vizate de companie se numara indeosebi specialisti si absolventi ai invatamantului superior.

"OMV se concentreaza pe dezvoltarea sectorului de Explorare si Productie inca din 2011, fapt ce influenteaza pozitiv piata muncii. Pentru a ne atinge obiectivele de dezvoltare, vom avea nevoie de sprijinul a inca 1.600 de angajati. Astfel, suntem interesati sa cunoastem persoane motivate, cu pregatire tehnica, interesate sa lucreze in unele dintre cele mai interesante locuri din lume”, a declarat Gerhard Roiss, CEO al OMV.

OMV intentioneaza sa recruteze atat la nivel national, cat si la nivel international. Compania isi propune sa angajeze nu doar persoane cu experienta in domeniu, ci si absolventi ai universitatilor de geostiinte si inginerie petroliera, oferindu-le tinerilor oportunitatea de a-si
construi o cariera in sectorul tehnic.


Compania austriaca a pus bazele unor noi cai pentru dezvoltare, prin investitii semnificative in Norvegia si Marea Neagra. Pentru acestea, precum si alte proiecte internationale, compania va recruta noi angajati. De asemenea, in anii urmatori, peste doua miliarde de euro vor fi investiti anual in productia de petrol si gaze naturale.

Grupul OMV, cu vanzari de 42,65 miliarde de euro si o forta de munca de aproximativ 29.000 de angajati in 2012, este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursa. In domeniul Explorare si Productie, OMV activeaza in doua tari principale, Romania si Austria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri