Holcim il numeste pe Bogdan Dobre (foto), 45 de ani in pozitia de director de marketing si vanzari al Holcim Romania, de la 1 septembrie 2013, el fiind succesorul lui Rossen Papazov, care a fost promovat in pozitia de CEO al subsidiarei Holcim din Azerbaidjan.
Bogdan Dobre a absolvit Facultatea de Chimie Organica in cadrul Universitatii din Bucuresti si are un EMBA obtinut in cadrul Universitatii Tiffin, SUA. Bogdan s-a alaturat companiei Holcim Romania in 2000 in pozitia de manager regional de vanzari. Doi ani mai tarziu, a preluat coordonarea echipei de vanzari a diviziei Ciment si, din 2011, a administrat segmentul de business pentru divizia Betoane si Agregate.
Rossen Papazov, cetatean bulgar, s-a alaturat companiei Holcim Romania in urma cu 3 ani in pozitia de director de marketing & vanzari. Inainte de Holcim Romania, Rossen a fost director de marketing al Holcim Belgia si a coordonat Divizia de Agregate si Betoane a Holcim Bulgaria in calitate de Manager General, in perioada 2004-2007.
“In noua pozitie, prioritatea mea va fi aceea de a continua si dezvolta parteneriatul pe termen lung cu clientii nostri in aceasta perioada de criza si pregatirea activitatii pentru momentul cand piata cimentului va reveni la o crestere sustenabila”, a declarat Bogdan Dobre.
Holcim Romania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 213 milioane de euro.Compania detine 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 15 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si un terminal de ciment in Bucuresti. Holcim (Romania) S.A. are aproximativ 1.000 de angajati.
Principalii concurenti ai Holcim pe piata sunt Carpatcement (Heidelbergcement) si Lafarge.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri