Coca-Cola Hellenic l-a numit, incepand cu 1 septembrie, pe Traian Nechifor in functia de country manager pentru Republica Moldova. El va coordona functiunile de financiar, resurse umane, relatii publice, aprovizionare si marketing.

Traian Nechifor este in prezent national field sales manager Coca-Cola HBC Romania, are o experienta de peste 18 ani in cadrul companiei si este din 2011 membru al echipei extinse de senior management a acesteia. Evolutia sa profesionala este strans legata de politicile companiei in aria dezvoltarii organizationale, un exemplu concret fiind parcursul sau in companie spre pozitii cu responsabilitate si provocari din ce in ce mai mari, cum ar fi cele de sales manager, zone sales manager si national field sales manager.

Traian Nechifor a absolvit cursurile Universitatii Economice Petre Andrei din Iasi, specializarea Finante si are o diploma in Marketing, obtinuta la Universitatea eCornel din SUA.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic ofera o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, sport, energizante, ceaiuri si cafea.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
BMW Group Romania are un nou CEO