Prin implementarea acestui sistem, Congaz si-a atins unul din principalele obiective organizationale: eficientizarea activitatilor din cadrul companiei, care va contribui in special la cresterea calitatii serviciilor destinate clientilor sai prin rapiditate in solutionarea cererilor de racordare la sistemul de distributie a gazelor naturale, urmarirea consumurilor si situatiei financiare a clientului prin utilizarea internetului, asigurarea mentenantei retelei de distributie si a instalatiilor de utilizare in conditii de siguranta si la termenele reglementate.

Prezenta pe piata constanteana din anul 1999, Congaz are in exploatare aproximativ 400 km retele de distributie a gazelor naturale in municipiile Constanta si Medgidia, precum si in localitatile Navodari, Mihail Kogalniceanu, Ovidiu si statiunea Mamaia.

Congaz are in desfasurare lucrari de investitii orientate spre dezvoltarea retelelor de distributie a gazelor naturale si bransarea de noi consumatori in vederea solutionarii cererilor venite din partea constantenilor. in conformitate cu Planul de Afaceri al Congaz, elaborat pe termen mediu, se are in vedere executia retelei de distributie a gazelor naturale in localitatile situate in jurul municipiul Constanta, precum si in statiunile din sudul litoralului.

Infiintata la inceputul anului 1992, Siveco Romania este cea mai importanta firma producatoare de software din Romania, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. intre actionarii Siveco Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), Siveco Netherlands B.V.

Siveco Romania detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, e-learning si e-health.