Retailerul Profi incheie luna august cu trei magazine noi, la Cluj-Napoca, Baia Mare si Huedin, si ajunge astfel la o retea de 173 de unitati la nivel national, a anuntat compania.

Magazinul din Cluj-Napoca a fost deschis joi si este sub formatul City, Profi Baia Mare a fost inaugurat vineri, iar sambata va fi deschisa unitatea din Huedin, relateaza Mediafax.

Profi City Cluj-Napoca are o suprafata totala de 283 metri patrati si este de-al 6-lea magazin de acest fel din oras si al 8-lea din tara.

Celelalte doua magazine au formatul standard, cel din Baia Mare insumand 452 metri patrati, iar cel din Huedin 883 metri patrati.

Reteaua Profi este prezenta in 95 de localitati din 36 de judete si are peste 4.500 de angajati.

Retailerul este detinut de fondul de investitii Enterprise Investors si opereaza trei concepte de magazine: Profi, Profi Mall si Profi City.

Compania a incheiat anul trecut cu un profit net de 13,1 milioane lei (2,9 milioane euro) si afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), in crestere de la 934 milioane lei in 2011, iar pentru acest an vizeaza un avans al rulajului de 20%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Care sunt retailerii din Romania cu vanzari de peste 1 mld. euro