Familia Segarceanu, fondatorii Fundatiei Scoala Little London, au inaugurat in nordul Bucurestiului scoala privata Avenor College, care reprezinta o extindere a fostei unitati Little London. Investitia totala in acest proiect, care se va finaliza in 2015, se va ridica la trei milioane de euro.

Cunoscuta pana anul acesta sub denumirea de Little London, scoala si gradinita au devenit, de anul acesta, “Avenor College – Creatori de viitor” in urma unui proces de rebranding inceput in primavara acestui an.

„Am facut o investitie in viitorul elevilor nostri. Little London a inceput ca gradinita si a evoluat organic intr-o institutie cu viziune si curaj. Ne propunem sa crestem copii cu o personalitate armonioasa, increzatori in sine, motivati sa obtina rezultate excelente, capabili sa reactioneze creativ, adecvat si independent la situatii de viata diverse. Vechiul nume si vechea identitate au fost depasite de realitate. Astazi, Avenor College este o institutie complexa de invatamant, care cuprinde gradinita, scoala primara si scoala gimnaziala, urmand ca, din 2015, sa cuprinda si un liceu”, a explicat Diana Segarceanu, director executiv Avenor College.

Finantarea pentru extinderea este asigurata de compania A2Z Effective Management, detinuta de 98% de Florin Segarceanu, care se va ocupa de constructia noilor cladiri si de administratora acestora.

200 de elevi au inceput anul scolar

Noul campus se intinde pe o suprafata de 4.300 mp si cuprinde o cladire de 900 mp pentru sase clase, o cladire de activitati multifunctionale, o cladire pentru gimnaziu (3.000mp) pentru 21 de clase, doua terenuri de sport, biblioteca, laboratoare si spatii de joaca.

Avenor College parcurge curriculum-ul romanesc si adauga elemente din curriculum-ul britanic.

Taxa de scolarizare se ridica la 6.200 de euro pe an pentru clasa pregatitoare si la 6.900 euro pentru clasele I-VII. Pentru mese se mai percepe o taxa de 95 euro pe luna, iar pentru transport tariful ajunge pana la 1.500 euro pe an.

Planurile familiei Segarceanu vizeaza cresterea numarului de elevi la 400 pana in 2015 de la 21 de elevi in anul 2009.

Gradinita Little London a fost deschisa in 2003, initial sub numele de Wonderland, iar in 2007 a fost inaugurata scoala cu acelasi nume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri